Stemning VFHS
Overnatting for deltakere under 18 år

 

Alle deltakere på sommersymfonien under 18 år blir innkvartert på Valdres folkehøyskole på Leira. Her vil også størsteparten av undervisningen, måltider og konserter finne sted. Vi oppforderer derfor alle deltakere til å bo samlet på folkehøgskolen. Dette er viktig for samholdet og for å få den optimale kursopplevelsen! 

Oppholdet inngår i deltakeravgiften (Obs! alle deltakere født i 2011 eller senere,  ha med seg en verge).

På folkehøyskolen er det i hovedsak 2-manns rom, men vi har også noen få 3- og 4-mannsrom dersom det er nødvendig. Deltakerne blir, etter beste evne, fordelt på rom av vår stab. Dersom du har spesielle ønsker for hvem du vil bo sammen med er det viktig at du skriver dette i skjemaet når du bekrefter din plass.

Kursprisen inkluderer alle måltider. Du får servert frokost, middag og kvelds. Lunsj lager du selv under frokosten. Husk å smøre stor matpakke!

 

 

 

Scandic Valdres
Overnatting for deltakere over 18 år

 

Deltakere over 18 år vil bli innkvartert på Scandic Valdres i Fagernes. Disse er selv ansvarlig for å møte til undervisning, øvelser, konserter og ellers følge vårt reglement.

Vi setter opp busser hver morgen og ettermiddag tur-retur hotellet og folkehøgskolen. Det tilbys ikke transport utover disse bussene, så møt presis. 

 

 

Valdres (Leira) Camping
Alternativ innlosjering

 

Foresatte/søsken som ikke skal bo med barna/delta på kurset, og som ønsker å bo et annet sted, kan finne flere alternativer her: Overnatting

Valdres camping er det overnattingsstedet som ligger i umiddelbar nærhet til folkehøyskolen. 

På festivalhotellet Scandic Valdres i Fagernes sentrum bor alle lærere og vi setter opp busser hver morgen og ettermiddag tur-retur hotellet og folkehøgskolen for de som ønsker å bo der. 

Det er også mulig å ta rutebuss mellom Fagernes og Leira. 

Vfhs Konsertsalen

Konsertsalen på Valdres folkehøgskole

Vfhs Oppholdsrommet

Oppholdsrommet på Valdres folkehøgskole

OL7A5267

Uteområdet byr på mulighet for lek og aktivitet, med egen bane for både volleyball og fotball!