Stemning VFHS
Overnatting for alle strykere

Alle deltakere deltakere, bortsett fra deltakere på Scandinavian harp course i 1. periode, bor på Valdres folkehøyskole på Leira. Her vil også størsteparten av undervisningen, måltider og kurskonserter finne sted. Det er mulig å velge privat overnatting men vi oppforderer alle deltakere til å bo på folkehøgskolen da dette er viktig for samholdet og for å få den optimale kursopplevelsen! 

Kursprisen inkluderer overnatting og alle måltider. Du får servert frokost, middag og kvelds. Lunsj lager du selv under frokosten. Husk å smøre stor matpakke!

På folkehøyskolen er det i hovedsak 2-manns rom, men vi har også noen få 3- og 4-mannsrom dersom det er nødvendig. Deltakerne blir, etter beste evne, fordelt på rom av vår stab. Dersom du har spesielle ønsker for hvem du vil bo sammen med er det viktig at du skriver dette i skjemaet når du bekrefter din plass.

Obs! alle deltakere født i 2013 eller senere,  ha med seg en foresatt/verge.

Scandic Valdres
Overnatting for deltakere på Scandinavian Harp Course

Deltakere på Scandinavian Harp course bor på Scandic Valdres i Fagernes. Deltakerne er selv ansvarlige for å møte til undervisning, øvelser, konserter og ellers følge vårt reglement.

Valdres (Leira) Camping
Alternativ innlosjering

Foresatte/søsken som ikke skal bo med barna eller delta på kurset, og som ønsker å bo et annet sted, kan finne flere alternativer her: Overnatting

Valdres camping er det overnattingsstedet som ligger i nærmest Valdres folkehøgskoe. 

På festivalhotellet Scandic Valdres i Fagernes sentrum bor alle lærere og de fleste deltakere over 18 år. Det blir satt opp buss tur-retur hotellet og folkehøgskolen hver morgen og ettermiddag for de som ønsker å bo der. Det er også mulig å ta rutebuss mellom Fagernes og Leira. 

 

Vfhs Konsertsalen

Konsertsalen på Valdres folkehøgskole

Vfhs Oppholdsrommet

Oppholdsrommet på Valdres folkehøgskole

OL7A5267

Uteområdet byr på mulighet for lek og aktivitet, med egen bane for både volleyball og fotball!