Informasjonsmøte

Det er obligatorisk å møte på informasjonsmøtene for ALLE kursdeltakerne. Dette gjelder selv om du har deltatt på kursene før.

Under kurset er det viktig å følge med på all informasjon som blir gitt både skriftlig og muntlig. Skriftlig informasjon blir hengt opp utenfor spisesalen på folkehøgskolen, i foajéen på hotellet, på NABS/kulturskolen.

Velkomstmappe

Ved ankomst får du utdelt en velkomstmappe som inneholder:

Din personlige timeplan, konsertprogram for kurs og festival, informasjonsbrev (info om måltider, vakttelefon, sentrale personer, o.l), armbånd (dette er din inngangsbillett til utvalgte festivalkonserter) og informasjon om Valdres.

Konserter

Kurskonserter:

Alle kurskonsertene er gratis for publikum med unntak av kursenes avslutningskonserter. Avslutningskonsertene er gratis for foreldre og deltakere som bor på Valdres folkehøgskole, alle andre må kjøpe billett.

OBS for deltakerne; 
Husk konsertantrekk til både kurskonsertene og avslutningskonsertene. 

Billetter til avslutningskonserter og oversikt over kurskonserter finner du her. 

Festivalkonserter:

Deltakere og foreldre som bor på Valdres folkehøgskole i regi av Valdres sommersymfoni har gratis inngang på utvalgte festivalkonserter. Armbåndet som utdeles ved innsjekk fungerer som inngangsbillett.

Informasjon om hvilke konserter deltakere og foreldre har gratis tilgang til vil bli lagt ut her etter festivalens programslipp i mars. Datoene for festivalen 2023 er 21.-26. juni og sammenfaller med 1. kursperiode. 

Trivsel og sikkerhet

Å arrangere kurs der alle deltakere opplever trygghet og trivsel er en av våre høyeste prioriteringer! 

Hvert år har vi en god bemanning med leirassistenter som har hovedansvar for deltakernes vel og sikkerhet. Disse bor sammen med deltakerne på folkehøyskolen og vil være behjelpelige med det som trengs. Leirassistentene får opplæring i forkant for å ivareta sikkerhet og trivsel på best mulig måte.

Vi har nulltoleranse for bruk av rusmidler, mobbing, diskriminering og all form for krenkende atferd under våre kurs. Dette gjeder for alle deltakere og foresatte. 

Døgnåpen vakttelefon under kursperioden er (+47) 911 40 371