Overnatting

Valdres Folkehøgskole

Alle deltakere på sommersymfonien under 18 år blir innkvartert på Valdres folkehøyskole på Leira. Her vil også størsteparten av undervisningen, måltider og konserter finne sted. Vi oppforderer derfor alle deltakere til å bo samlet på folkehøgskolen. Dette er viktig for samholdet og for å få den optimale kursopplevelsen! 

Deltakere over 18 år vil bli innkvartert på Scandic Valdres i Fagernes. Disse er selv ansvarlig for å møte til undervisning, øvelser, konserter og ellers følge vårt reglement.

Alle deltakere og foresatte som har fått plass, blir innkvartert på folkehøgskolen. Oppholdet inngår i deltakeravgiften. (Obs! alle deltakere under 11 år, ha med seg en voksen person). På folkehøyskolen er det 2-, 3- og 4-mannsrom. Deltakerne blir, etter beste evne, fordelt på rom av vår stab. Oppholdet innkluderer 4 måltider daglig; frokost, nistepakke, middag og kveldsmat.

Foresatte/søsken som ikke skal bo med barna/delta på kurset, og som ønsker å bo et annet sted, kan finne flere alternativer her: /festivalen/overnatting.aspx

Leira camping er det overnattingsstedet som ligger i umiddelbar nærhet til folkehøyskolen.