IMG 0772

Reise til Valdres - bestill bussbillett i dag!

Nå har Valdresekspressen lagt ut billettene for sommerens ruter til Valdres og vi anbefaler alle å bestille tidlig! 

Her kan dere finne tidspunkt for å planlegge turen til Valdres og kjøpe billetter. 

På denne siden finner dere informasjon om oppstart- og avreisedagene. Vi anbefaler alle å ta bussen med avgang fra Oslo kl 10.20. Grunnet veiarbeid ved skøyen i sommer vil bussene bli noe forsinket ut av Oslo. Vær rask med å bestille din billett. Det settes ikke opp ekstra busser på denne avgangen. 

Alternativt kan man ta bussen med avgang fra Oslo kl 13.05. 

Viktig informasjon til cellister og bassister! Grunnet nye sikkerhetsregler på bussene må dere kjøpe en egen billett til instrumentet slik at det er sikret plass og ta med dere STROPPER for å feste instrumentet til setet. Uten stropper kan sjåføren nekte dere å ta med instrumentet om bord. Dette skal være stropper eller belter som fester celloen til sete, for eksempel ved at beltet man har tatt med, går rundt cellokassen og seteryggen. 

Ankomst 23.juni og 28.juni: 

Vi anbefaler alle å ta bussen med avgang fra Oslo kl 10.20. Grunnet veiarbeid ved skøyen i sommer vil bussene bli noe forsinket ut av Oslo. Vær rask med å bestille din billett. Det settes ikke opp ekstra busser på denne avgangen. 

Alternativt kan man ta bussen med avgang fra Oslo kl 13.05. 

Avreise 28.juni:

Konserten begynner kl 11.00 og er ferdig til ca kl 12.15, slik at dere rekker bussen 12.49 fra Leira. 

Avreise 3.juli:

Avslutningskonserten på VFHS er for alle som spiller i Strykerkurs og Gnist for strykere. Konserten starter kl 10.00 og er ferdig ca kl 11.30, slik at dere rekker bussen kl. 12.49 fra Leira. 

Avslutningskonserten på Valdres folkemuseum starter kl 12.00 og er for deltakere på SIS, VIS, Nasjonalt klavertiltak og Sangakademiet. Konserten er ferdig ca 13.30. Vi anbefaler bussen kl 15.35 fra Fagernes.