Valdres 2023 099

Tusen takk for i år!

Vi vil få takke artister, publikum, frivillige og samarbeidspartnere for en fantastisk festival! 

Sommeren er på hell og vi ser tilbake på årets festival med stor takknemlighet.

Årets festival var ikke bare en samling av artister og publikum, men en feiring av lidenskapen, mangfoldet og kraften som musikken har i våre liv.

Først og fremst vil vi få takke våre fantastiske artister som har gitt oss uforglemmelige øyeblikk. Deres lidenskap, talent og dedikasjon har virkelig satt standarden for hva ekte kunstnerisk uttrykk handler om.

En stor takk går også til vårt utrolige publikum. Deres positive energi og entusiasme gjør festivalen til den flotte møteplassen den er, der både musikk og vennskap er i fokus. 

Våre samarbeidspartnere, sponsorer og frivillige fortjener også en spesiell takk. Uten deres støtte, innsats og stå-på vilje, ville denne festivalen ikke ha vært mulig. 

Denne tiden sammen, der vi har kunnet la musikken ta oss med på en reise av følelser og opplevelser, vil vi ta med oss i minnene. De inspirerer oss til å fortsette. 

Takk, hver og en av dere! Vi ser frem til alle de fremtidige øyeblikkene vi vil dele gjennom musikken. La oss fortsette å feire kunsten, kjærligheten og samhørigheten som musikken bringer inn i våre liv.

Tusen takk for i år, og ikke glem å holde av datoene for neste år! Vi feirer 30-års jubileum 21. - 25. juni 2024!