Natallia Papova

Akkompagnatør // begge perioder
Natallia Papova

Natallia Papova har i løpet av karrieren turnért og spilt konserter både som solist- og kammermusiker i en rekke europeiske og asiatiske land, i Norden, Kina og USA. Hun har opptrådt på arenaer som Oslo kammermusikkfestival, Festspillene i Bergen, Troldhaugen, Levende Klassisk, NRK radio og TV og Det Norske Operahuset. Hun var solist med blant annet Oslos Universitetets- og Ålesund symfoniorkester, og varfinalist i konkurransene til ConocoPhilips (NMH) og INTROklassisk til Rikskonsertene.

Hun har samarbeidet med flere skandinaviske solister og har vært med på flere urfremføringer av norsk musikk. Musikere som Liv Glaser, Philippe Entremont, Frank Levi, Alexander Braginsky, Alexander Kobrin, Jiri Hlinka, Robert Levin, Malcolm Bilson (hammerklaver) og Bart von Oort (hammerklaver) har vært viktige mentorer og inspiratorer gjennom mesterklasser og festivaler.

Hun er vinner av førsteprisen i pianokonkurransen på Musikkakademiet i Minsk (2003), og er semifinalist i ”M.K.Ciurlionis International Piano Competition” i Vilnius (Litauen). Hun har også mottatt flere priser som kammermusiker.