Giselle Boeters

Harpe // 2. periode
Giselle Boeters

Giselle Boeters er soloharpist i Stavanger symfoniorkester. Hun har tidligere hatt samme stilling i Minas Gerais filharmoniske orkester i Belo Horizonte i Brasil. Giselle har også ofte gjestet Staatskapelle Berlin, NDR Elbphilarmonie-orkester, München-filharmonien og Concertgebouw-orkesteret. Giselle er opprinnelig fra Nederland og har studert ved konservatoriet i Amsterdam og ved Hanns Eisler-musikkhøgskolen i Berlin, hvor hun ble uteksaminert med høyeste karakter og utmerkelse. Etter endt utdanning var Giselle medlem av orkesterakademiet ved Staatskapelle Berlin i to år.

Hun har vært solist med Amsterdam-konservatoriets symfoniorkester, Nederlands ungdomssymfoniorkester, Brandenburger Symphoniker, Taipei Symphony Orchestra og Minas Gerais filharmoniske orkester.

Giselle er også lidenskapelig opptatt av å dele den verdifulle kunnskapen sin med studenter. Hun har undervist ved Carl Philipp Emanuel musikkgymnas i Berlin og musikkhøgskolen i Lübeck. Etter at hun flyttet til Stavanger i 2019 har hun undervist ved Stavanger kulturskole og på nett. Hun har nett-studenter i Europa, Brasil og USA.