Programslipp 7. april

mandag 22. mars 2021
SLIPP program

Vi slipper sommerens program onsdag 7. april!

Sommersymfoniens kunstneriske ledere, Guro Kleven Hagen og Marianna Shirinyan, har lenge jobbet med å lage et koronatilpasset festivalprogram for 2021. Nå er det rett rundt hjørnet, og vi slipper programmet onsdag 7. april. Følg med!

Vårt vanlige vårrituale med programslippkonserter i Valdres og Oslo lar seg dessverre ikke gjennomføre i år grunnet den pågående pandemien, og vi lanserer derfor programmet digitalt.

Vi gleder oss enormt til å dele dette med dere!

De kunstneriske lederne letter litt på sløret og forteller:
I fjor måtte vi snu om på programmet på kort tid, festivalen ble redusert til én helg, og ingen internasjonale gjester fikk være med. For å kunne by på en lengre festival i år, men samtidig ivareta smittevernhensyn og redusere antall musikere i kohortene, viderefører vi derfor i år en helge-festival, men utvider til to helger. De to helgene vil by på to ulike lag musikere og to vidt forskjellige, spennende program!

NB: Da det fremdeles er begrenset kapasitet vil venneforeningen få tilbud om billettkjøp først. Billetter kan kjøpes av venneforeningens medlemmer fra 7. april, mens ordinært billettsalg starter 11. april.


Program vil legges ut her 7. april.