Nye styremedlemmer sørger for en politisk styrking!

torsdag 22. april 2021
Åpningskonsert, museet, Alf Richard

Vi er glade for at vi har fått en politisk styrking i styret vårt i det vi ønsker Ketil Kjenseth og Marit Knutsdatter Strand, varmt velkommen!

 

Ketil Kjenseth har vært Venstres stortingsrepresentant for Oppland i fra 2013. Han er denne perioden leder av Stortingets energi- og miljøkomite. Ketil kommer fra Gjøvik og har et stort nettverk fra det frivillige feltet og offentlig administrasjon og politikk i Innlandet og sentralt i Oslo. Kjenseth er også representant i Nordisk Råd, hvor han nå leder utvalget for Bærekraftig Norden. Han har en lang rekke med verv og tillitsverv i ulike organisasjoner.  

 KETK_ekstrastort

 

Marit Knutsdatter Strand er politiker for Senterpartiet og kommer fra Øystre Slidre. Hun har realfagslektorutdanning fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Hun har vært aktiv i Norges Bygdeungdomslag, Leder i Ås senterstudenter og vært sentralstyremedlem i
Senterungdommen. Marit ble folkevalgt i kommunestyret i Øystre Slidre i 2015. Som opplandets stortingsrepresentant har hun et sterkt engasjement for Valdres!

222036

 

Styrets sammensetning er nå som følger;

Geir Johnson, styreleder
Anne Revling, nestleder
Ketil Kjenseth, styremedlem
Rolf Lennart Stensø, styremedlem
Marit Knutsdatter Strand, styremedlem

Hanne Rinholm, varamedlem 
Jannik Lindbæk, varamedlem