Viktige endringer i årets festivalprogram

onsdag 02. juni 2021
Stemning, festival, publikum og Åse Kleveland

Kjære publikum – VIKTIGE ENDRINGER! 

Vi er veldig glade for å kunne si at det blir festival også i år, men da det fremdeles er strenge smittevernregler som gjelder, er vi blitt nødt til å gjøre noen endringer i festivalprogrammet. De fleste konsertene vil gå som oppsatt, men med noe nytt program, for blant annet å erstatte utenlandske musikere. Andre konserter er flyttet.

Alt dette finnes oppdatert i det nye programmet som du finner her. 

Alle med billetter til konserter der konserttidspunkt eller sted er flyttet vil bli kontaktet direkte. Dette gjelder billettkjøpere på konsertene 19. juni: Kjære venner! | 25. juni: Engelsk Romanse | 26. Juni: The Book | 26. Juni: Nachspielkonsert på Herangtunet | 27. Juni: Grand Finale på Revling gård.

Vi har jobbet på spreng med å få på plass det nye programmet og har gledet oss veldig til å dele dette med dere. Alt av oppdatert informasjon finner du HER!

Vi er blant annet veldig glade for å ønske musikere som Christian Ihle Hadland, Marianne Beate Kielland, Marina Kan Selvik, Eirik Baardsen Haaland og trioen Gammalgrass velkommen til Valdres! 

Nye konserter:
-       26. juni kl. 19.00 + kl. 21.00 | «Låvefest på Revling gård»
-       27. juni kl. 20.00 | «Stille etter stormen»

Endringer for dere som allerede har kjøpt billetter:
-       Nytt program/ nye musikere på mange konserter! 
-       19. Juni «Kjære venner» flyttes fra kl. 13.00 til kl. 14.00
-       25. Juni «Engelsk Romanse» flyttes fra Briskeby Ungdomshus til Valdres folkemuseum
-       26. Juni «The Book» kl. 17 på Valdres folkemuseum flyttes til 27. juni kl. 20 «Stille etter stormen» i Ulnes kirke
-       26. Juni kl. 21.30 «Nachspielkonsert på Herangtunet» flyttes til 26. Juni kl. 21.00 «Låvefest på Revling gård 2» på Revling gård.
-       27. Juni kl. 20.00 «Grand finale på Revling gård» flyttes til 26. juni kl. 19.00 «Låvefest på Revling gård»


Hjertelig velkommen til Valdres!