En helt spesiell utgave av Valdres sommersymfoni!

mandag 04. mai 2020
Ann-Helen Moen, fra Nythun 2018
Med en lang rekke internasjonale artister, og både store og intime konsertarenaer, ser Valdres sommersymfoni seg nødt til å avlyse årets festival slik den opprinnelig var tenkt. Samtidig gir myndighetenes gradvise gjenåpning av samfunnet og kulturfeltet håp for musikkelskere. Valdres sommersymfoni planlegger nå en ny minifestival med flere konserter i slutten av juni.

Guro Kleven Hagen forteller:
- Vi har en stund jobbet med ulike idéer til en alternativ festival, og med mindre utviklingen snur og offentlige begrensninger strammes inn igjen, er vi utrolig glade for å kunne si at det vil bli konserter for publikum under Valdres sommersymfoni!

Marianna Shirinyan legger til:
- The possibility of doing an alternative minifestival is a delight for us. In this difficult times it is a privilege to be able to mark the festival, give our public the musical joy and togetherness. This will be a very special edition of Valdres Sommersymfoni. Welcome to Valdres!

Den nye festivalen vil foregå 25.-28. juni i Valdres.

- Vi jobber på spreng, og vil presentere det alternative festivalprogrammet 15.mai. Vi gleder oss til å dele konserter som kan bevege publikum, glede musikkelskere og samtidig ivareta alle smittevernhensyn og gjeldende retningslinjer, sier Guro.

I mellomtiden er billettsalget frosset for de opprinnelig programmerte konsertene. Alle som har kjøpt billetter vil bli kontaktet av Valdres sommersymfoni.

 Skiferplassen

Stoler, åpningskonsert, Museet 2019