Papillondeltakerne 2019/2020

fredag 18. oktober 2019
Emilie2
Denne høsten lyste vi ut en ledig plass i talentprogrammet vårt Papillon og juryens valg ble hornist Emilie Ravn Jensen!

Emilie er 20 år, kommer fra Larvik og spiller horn. Hun startet som sine eldre brødre å spille i korps da hun var 8 år gammel og siden den gang har det vært mye musikk i hjemmet med ukentlige konserter for venner og familie. Dette gav Emilie stor spilleglede og da hun var 13 år startet hun på Unge Talenter ved Barratt Due Musikkinstitutt med Frøydis Ree Wekre som professor. Nå studerer Emilie på Norges Musikkhøgskole. Hun har deltatt på sommersymfonien i mange år, både i NBSO, i Valdres Beethoven Orchestra og på Oslo Kammerakademis blåsekurs under Valdres sommersymfoni i 2019.

«Musikk har alltid betydd mye for meg da det gir et enormt samhold og det å skape noe sammen, formidle en historie gjennom musikk, er det beste som finnes».

Vi er glade for å ha med oss Emilie og ønsker henne velkommen som en del av Papillongjengen under neste års festival! Nå er Papillongjengen fulltallig og består av disse 10 fantastiske talentene:

Maria Ose - fløyte

Ingrid Ose - fløyte

Njord Kårason Fossnes - bratsj

Solveig Skogdal - fagott

Rasmus Hella Mikkelsen - fiolin

Katinka Nilssen - fiolin

Victoria Lewis - fiolin

Amalie Thing Helseth - cello

Johanna Ander Ljung - harpe

Emilie Ravn Jensen - horn

 

Papillon19 20