Hurra! Lindemanprisen til Alf Richard Kraggerud!

torsdag 07. september 2017
Åpningskonsert, museet, Alf Richard
Hurra!
Vår alles kjære Alf Richard Kraggerud, Valdres sommersymfonis direktør gjennom alle år, mottar en av Norges mest prestisjefylte musikkpriser, Lindemanprisen!
Sjelden har en pris vært mer velfortjent! Selvom vi ikke skriver dette fra et rent objektivt ståsted, tror vi allikevel mange vil stille seg bak denne påstanden.
Pengepremien vil Kraggerud gi videre til unge talenter, i form av stipender, som vil utdeles i forbindelse med sommersymfonien, i årene som kommer. Dette sier noe om Kraggeruds engasjement og ånd som musikkpedagog og person! 
Styreleder i Lindemans legat, Einar Solbu, understreker hvordan Kraggeruds innsats for talentutvikling og undervisning av barn– spesielt for de yngste – har gitt unike resultater. I mer enn 20 år har han også utviklet Valdres sommersymfoni til å bli et viktig kurs- og møtested for klassisk interesserte musikere i alle aldre, for såvel unge talenter som for profesjonelle musikere.
Alf Richards engasjement og arbeid som musikkpedagog er virkelig unikt, og vi gratulerer så mye med denne velfortjente prisen! 
Les om bakgrunnen for utdelingen og intervju med prisvinneren her, hvor du også kan lære om sommersymfoniens begynnelse for snart 25 år siden: